Hautakivet

TUNTEELLA JA LUOTTAMUKSELLA SUOMALAISIA HAUTAMUISTOMERKKEJÄ

 

Hautakivien kauneus syntyy huolellisesta materiaalivalinnasta ja suunnittelusta. Erilaisilla muodoilla ja työstöillä saadaan aikaan yksilöllisiä ja vainajia kuvaavia hautakiviä.  

 

Loimaan Kivellä on yli 80-vuotinen kokemus kivenjalostuksesta ja yksilöllisten hautakivien valmistuksesta. Hautakiven valmistus tapahtuu nykyaikaisilla koneilla ja pitkän kokemuksen tuomalla käsityötaidolla. Tuotantolaitokset ja louhimot sijaitsevat Korpilahdella ja Viitasaarella. Toiminta-alueena on koko Suomi. Loimaan Kivelle tärkeintä ovat hyvä tuote ja asiakaspalvelu sekä täsmälliset toimitukset. 

 

Ympäristöarvot ovat tärkeitä koko jalostustoiminnassa. Louhintatoiminnassa huomioidaan tarkasti ympäristövaikutukset ja sivukiven käyttöön kehitetäään uusia tuotteita. Esimerkiksi kaikki luonnonkivituotejalostukseen kelpaamaton kivi murskataan tierakentamisen tarpeeseen. 

 

Kaikki mallit ovat muunneltavissa eri mittaisisksi ja työstöjä sekä koristeita voidaan lisätä tai poistaa. Suunnittelupalvelumme avulla voimme luoda juuri halutun kaltaisen hautakiven. 

 

 

Myymälästämme löydät kattavan hautakivimalliston esitteet, ammattitaitoinen henkilökunta tekee hautakivisuunnitelman toiveidenne mukaan. 

 

HUOM! Tällä hetkellä uusiin hautakivitilauksiin 100€ alennus.

HAUTAKIVET

TUTUSTU LAAJAAN HAUTAKIVIVALIKOIMAAN OSOITTEESSA:

Sivuilta löydät myös hautakivien suunnittelutyökalun, jonka avulla voit suunnitella yksilöllisen hautakiven helposti vaihe vaiheelta